Sammuttimen täyttö­järjestelmät

Kustannustehokas ja turvallinen ratkaisu harjoitus­käsisammuttimien täyttämiseen.

Interfire Products Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat harjoitussammuttimien täyttöjärjestelmät ovat levinneet ympäri maailmaa. Harjoitussammuttimien täyttölaitteita on saatavissa manuaalisina, puoliautomaattisina ja täysin automaattisina.

Koulutettavien määrästä riippuen asiakkaan on helppo valita käyttötarkoitukseen soveltuva täyttöjärjestelmä. Lentoyhtiöiden suuri koulutusvolyymi vaatii automaattisen täyttöjärjestelmän, jolloin kouluttajan ei tarvitse huolehtia täytöstä kuin sen, että kouluttaja asettaa sammuttimen täyttöramppiin.

Laitteisto täyttää sammuttimen automaattisesti haluttuun täyttöasteeseen 20 sekunnissa. Laitteisto tunnistaa sammuttimet ja niiden täyttövaatimukset sekä täyttää erikokoisia ja -erilaatuisia sammuttimia automaattisesti oikein.

Täyttöjärjestelmä koulutusorganisaatioille

Sammutintäyttöjärjestelmät ovat suunniteltu kaikille koulutusorganisaatioille, jotka joutuvat täyttämään koulutuskäytössä olevia käsisammuttimia. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat pelastusalan oppilaitokset, pelastuslaitokset, turvallisuusalan oppilaitokset, teollisuus ja lentoyhtiöiden koulutuskeskukset.

Säästöä ja tehoa automaattisella täytöllä

Harjoitussammuttimien täyttäminen on aikaa vievää ja kallista. Paineellisten sammuttimien täyttö on riskialtista ja se sitoo paljon resursseja. Varmatoiminen ja turvallinen täyttölaitteisto takaa jatkuvan ja kustannustehokkaan koulutustoiminnan.

Referenssit

Interfire RFS-täyttöjärjestemiä on käytössä usealla johtavalla lentoyhtiöllä. Lentoyhtiöiden
koulutuskeskuksissa täytetään vuosittain yli 500 000 harjoitussammutinta valmistamillamme täyttöjärjestelmillä.