Luokkaopetus­laitteet

Interfire Products Oy on kehittänyt monia luokkaopetukseen ja demonstrointiin soveltuvia opetusvälineitä, joita voidaan hyödyntää sekä perus, että jatkokoulutuksessa.

  • Räjähdyspurkki soveltuu hyvin höyrystyvien nesteiden käyttäytymisen opettamiseen.
  • Kaasuräjähdyslaatikko soveltuu hyvin nestekaasun syttymisrajojen opettamiseen.
  • Kaasuportaat helpottavat ymmärtämään ilmaa raskaampien kaasujen käyttäytymisen.

Mihin välineitä käytetään

Pelastustoimen henkilöiden on ymmärrettävä kaasujen ja höyrystyvien nesteiden käyttäytyminen työympäristössä. Simulaattorilla on turvallista ja helppoa kuvata esim. palavien kaasujen syttymisalueet. Höyrystyvien kaasujen syttymisen demonstrointi luokkatilassa helpottaa mm lentävää henkilöstöä varautumaan erilaisten puhdistusnesteiden vaaroihin koneessa.

Kenelle

Opetusvälineitä käytetään pelastusoppilaitoksissa, pelastuslaitoksissa, turvallisuusalan oppilaitoksissa, lentoyhtiöiden kursseilla, sekä teollisuudessa.

Demonstraatiovälineet on tarkoitettu ammattipalomiehien ja vapaaehtoisille palomiehien, sekä teollisuuden suojeluorganisaatioiden ja kaikkien esim. palavien- tai höyrystyvien kaasujen kanssa työskentelevien koulutus- ja harjoittelukäyttöön.

Referenssit

Olemme toimitttaneet luokkaopetussimulaattoreita (demonstraatiovälineet) pelastusoppilaitoksille, pelastuslaitoksille, teollisuuteen ja lentoyhtiöille.