Harjoitusalueet

Suunnittelemme kokonaisia harjoitusalueita tai erillisiä osia, joissa voidaan harjoitella jonkin tietyn toimialan pelastus-, sammutus-, torjunta- ja suojausharjoituksia.
Kokonaiset harjoitusalueet sekä yksittäiset osat suunnitellaan siten, että niissä on toimiva vesi- ja viemäriverkosto, sähköverkosto, kaasuvarasto putkistoineen, höyrystimet ja tieinfra. Alueen käyttö ja harjoitustoiminnot ohjataan valvomosta. Laadukas suunnittelu mahdollistaa myös alueiden rakentamisen kustannustehokkaasti osissa.

Kenelle

Harjoitusalueet suunnitellaan kaikille organisaatioille, joilla on tarvetta kouluttaa laajasti turvallisuus- ja pelastusalan henkilöstöä. Asiakkainamme ovat mm. pelastusalan oppilaitokset, merenkulun oppilaitokset, alueelliset pelastuslaitokset, turvallisuusalan koulutuslaitokset, varuskunnat, lentoyhtiöt, laivayhtiöt, kemian teollisuus ja muut suuryritykset.

Minne

Meille mikään toiminta-alue tai- ympäristö ei ole liian vaativa. Kokemuksemme auttaa toimimaan niin kylmissä kuin kuumissa olosuhteissa. Poltettavien kaasujen saatavuus ja ominaisuudet valitaan harjoitusalueen sijainnin erityispiirteiden mukaan.

Miksi Interfire Products

Olemme toimittaneet yli 25 vuotta ympäristöystävällisiä harjoitusalueita ympärimaailmaa, joilla on pitkä käyttöikä. Pitkän kokemuksen omaava ammattitaitoinen henkilöstömme takaa asiakkaillemme laadukkaat tuotteet ja turvallisen koulutusympäristön. Koulutukseen varattu aika on aina rajallinen. Interfre Products Oy:n harjoitusalueet palvelevat kustannustehokkaasti ja ovat pitkäikäisiä.

Referenssit

Ensimmäinen harjoitusalue kokonaisuus, jossa olemme olleet mukana, on Valtion pelastusoppilaitoksen harjoitusalue Kuopiossa, Suomessa. Harjoitusalue otettiin käyttöön 1992 ja se on edelleen erittäin korkeatasoinen ja kansainvälisesti arvostettu. Länsi-Suomen pelastusharjoitusalueen kokonaissuunnittelussa Interfire Products Oy:llä oli myös merkittävä rooli. Porissa (Suomessa) toimiva harjoitusalue on nopeasti kasvava alue, jossa on myös laadukas ja turvallinen koulutusympäristö.