Palotalot

Suunnittelemme ja toteutamme palotaloja pelastustoimen tarpeisiin. Palotalot ovat usean harjoituskohteen kokonaisuuksia, jotka suunnitellaan asiakkaan tarpeisiin.

Palotaloon voidaan tehdä useita erilaisia palopaikkoja kuten; huoneistot, keittiöt, autotallit, porraskäytävät, hissikuilut, ullakot, sähkökeskukset, varastot.

Jokainen tila varustetaan kaasutoimisella poltinlaitteistolla, joissa on automaattinen sytytys-, liekinvalvonta- sekä sammutusjärjestelmä. Portaaton liekkien säätö mahdollistaa eritasoisten harjoitusten järjestämisen. Keinosavun ja äänien käyttö lisää harjoitusten vaativuutta.

Logiikkaohjatuissa palosimulaattoreissa valvotaan jatkuvasti, kaasujen pitoisuutta, lämpötilaa, happi- ja häkäpitoisuutta. Automaattinen turvallisuusjärjestelmä reagoi välittömästi, jos tilanne simulaattorissa muuttuu. Palotalossa voidaan harjoitella myös pelastamista, savutuuletusta ja vahingontorjuntaa,

Palotalojen kohderyhmä

Palotalot ovat suunniteltu pelastustoimen tarpeisiin. Palotalossa voi olla kunnallisen pelastustoimen tarpeiden lisäksi huomioitu teollisuus-, laitos- ja sotilaspalokuntien tarpeet. Palotalon erityispiirteenä on yleensä suuremmat palojen tehot ja vaikeasti sammutettavat liekkipalot. Palotalot soveltuvat alueellisille harjoitusalueille sekä koulutusyritysten harjoitusalueille. Sotilaskohteissa nihin voidaan yhdistää sotilaallisen toiminnan lisäksi myös tulipalon riskit.

Helppo sijoittaa

PLC ohjatut ja nestekaasukäyttöiset pelastustoimen tarpeisiin suunnitellut palokoulutussimulaattorit voidaan sijoittaa lähes mihin tahansa. Liekkien sytytyksen, palamisen ja sammutuksen automattinen valvonta takaavat turvallisen käytön.

Monipuolinen ja helppokäyttöinen palotalo

Pelastustoimen on harjoiteltava usean yksikön yhtäaikaista toimintaa säännöllisesti. Hälytysvalmiudessa tehtävät harjoitukset voidaan keskeyttää yhdellä painikkeella. Palotalon käyttö on edullisia käyttää ja ne ovat pitkäikäisiä. Muunneltavuus ja riskikohteiden helppo ja nopea vaihtaminen takaavat vaativatkin harjoitusolosuhteet.

Palotalojen Referenssit

Palotaloja on rakennettu usealle alueelliselle harjoitusalueelle ja teollisuuden käyttöön eri puolille maailmaa.