Kabiinipalo­simulaattorit

Erityisesti lentoyhtiöiden vaativiin koulutustarpeisiin olemme kehittäneet täysin automaattiset ja logiikkaohjatut kabiini-/cockpit-palosimulaattori. Konemaisessa ympäristössä voidaan harjoitella oikealla tulella ja keinosavulla koneen sisällä mahdollisesti syttyvien kohteiden sammuttamista.

Palokohteita ovat mm wc-, penkki-, ohjaamo, hattuhylly, uuni- Kannettava tietokone- ja litium akkupalo. Palojen lisäksi koneen sisälle on saatavissa erilaisia konemaisia lisäefektejä kuten äänet ja valot.

Lentohenkilöstön harjoitteluun

Lentävän henkilöstön koulutukseen. Kansainväliset ilmailumääräykset edellyttävät, että henkilöstö on koulutettu konemaisessa ympäristössä, oikealla tulella ja keinosavulla.

Lentoyhtiöiden koulutuskeskuksiin

Kabiini-palosimulaatorit ovat suunniteltu sijoitettavaksi lentoyhtiöiden koulutuskeskuksiin. Samalla kun henkilökunta päivittää muita koulutusvaatimuksia, niin he saavat turvallisuuskoulutuksen. Turvallinen koulutussimulaattori voidaan sijoittaa joko ulos tai rakennukseen sisälle.

Parempi turvallisuus

Kabiinihenkilöstön ensisijainen tehtävä on huolehtia matkustajien turvallisuudesta. Tulipalo on yksi pahimpia turvallisuusuhkia koneessa. Kabiinipalojen sammuttamisen harjoittelu simulaattorissa parantaa merkittävästi henkilöstön valmiuksia toimia onnettomuustilanteessa.

Referenssit

Olemme toimittaneet 1998 vuodesta asti kymmeniä erityyppisisä palosimulaattoreita lentoyhtiöille ja
koulutusyhtiöille.

Asiakkaitamme ovat .
Lufthansa, Saksa
Finnair, Suomi
Emirates, UAE
Etihad, UAE
Thai AW, Thaimaa
Air Berlin, Saksa
FlyLal, Liettua
Sabena Vita, Liettua
Jet Alliance, Itävalta
TFC Kauefer, Saksa